Home / LEGO® zomerkamp 2018

LEGO® zomerkamp 2018

Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze zomerkampen zowel plezier als kennis!

Het zomerprogramma

  • Voor: Kinderen van 7 (of 6 die afgelopen schooljaar in groep 3 zaten) tot en met 11 jaar
  • Data: De eerste en de laatste week van de zomervakantie 16 t/m 19 juli en 20 t/m 23 augustus
  • Tijden: van 9.00 uur tot 16.00 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepen
  • Locatie Noord: Kinderboerderij Wilgenhof, Ringdijk 76
  • Locatie Zuid: Feijenoordkade 20
  • Kosten: €240,- per kind per kamp

De 4 dagen zijn opgebouwd uit elke dag minimaal twee LEGO modellen bouwen. Een ’s ochtends en een ’s middags. Natuurlijk gaan we ook spelletjes doen, knutselen, korte filmpjes bekijken die de wetenschappelijke principes die we aansnijden verduidelijken en wordt er  dagelijks buiten gespeeld om de intensief gebruikte hersenen van verse zuurstof te voorzien.

Het is ook mogelijk om een enkele dag te komen, neem hiervoor eerst contact met ons op via mail of telefoon 06 43229221

Wat je gaat bouwen

De jonge wetenschappers zetten diverse gemotoriseerde LEGO® modellen in elkaar; een weegschaal, ventilator, teken machine, mechanische arm, auto met handmatige versnelling, een werkende analoge klok, Da Vinci’s vleugels het kan allemaal.
Daarnaast zijn er ook modellen die meerdere LEGO sets combineren om in teamverband mega projecten te bouwen zoals een hoge hijskraan.

 

Nieuwe zomer bouwmodellen

Het zomerkamp programma is speciaal afgestemd op zowel kinderen die nog niet eerder met ons lesprogramma of workshops in aanraking zijn geweest als onze doorgewinterde Bricks Challenge bezoekers van het afgelopen jaar. We bouwen nieuwe zomer modellen dus ook al heb je een heel jaar ons Bricks Challenge programma gevolgd dan komen er genoeg nieuwe modellen aan bod om nieuwe uitvindingen te doen.

Getrainde instructeurs

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee van onze instructeurs. We hebben plaats voor maximaal 16 kinderen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen. De creativiteit van de kinderen was ook vorig jaar weer erg indrukwekkend.

Schrijf je snel in!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Zomerkamp dagen augustus 2018

Een leuke manier om je denkhoofd weer op te starten. Eindig je vakantie speels met vier volle dagen LEGO bouwwerken maken. Op die manier maak je een jumpstart voor het nieuwe schooljaar. Meer info over onze zomerkampen via onderstaande banner Schrijf je nu in voor het LEGO zomerkamp!     BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

Lees meer

Zomerkamp dagen juli 2018 VOLGEBOEKT

Begin je vakantie goed en nuttig door je uit te leven op onze super leuke LEGOmodellen. Kom spelen en bouwen met gemotoriseerde technische LEGO®. Na een week ben jij een echte Technisch LEGOprof! Meer info over onze zomerkampen via onderstaande banner De juli zomerkampen gaan beiden door. We hebben nog plekken beschikbaar op de Feijenoordkade 20. Mocht je losse dagen …

Lees meer