fbpx
Home / LEGO® zomerkamp 2019

LEGO® zomerkamp 2019

Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze zomerkampen zowel plezier als kennis!

Het zomerprogramma

  • Voor: Kinderen van 7 (of 6 die afgelopen schooljaar in groep 3 zaten) tot en met 11 jaar
  • Data:  22 juli t/m  25 juli 26 aug t/m 29 aug
  • Tijden: van 9.00 uur tot 16.00 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepen
  • Locatie Noord: Kinderboerderij Wilgenhof, Ringdijk 76
  • Locatie Centrum: Henegouwerplein
  • Kosten: €240,- per kind per kamp

De 4 dagen zijn opgebouwd uit elke dag minimaal twee LEGO modellen bouwen. Een ’s ochtends en een ’s middags. Natuurlijk gaan we ook spelletjes doen, knutselen, korte filmpjes bekijken die de wetenschappelijke principes die we aansnijden verduidelijken en wordt er  dagelijks buiten gespeeld om de intensief gebruikte hersenen van verse zuurstof te voorzien.

Het is ook mogelijk om een enkele dag te komen, neem hiervoor eerst contact met ons op via mail of telefoon 06 43229221

Wat je gaat bouwen

De jonge wetenschappers zetten diverse gemotoriseerde LEGO® modellen in elkaar. Dit jaar hebben we een aantal leuke nieuwe modellen waaronder De dolle draaimolen en een vliegtuigmobile. Ook maken we gebruik van zonnepanelen die bij mooi weer zelfs een autootje kunnen aandrijven. Kinderen bouwen zelfstandig maar er wordt ook gewerkt in teamverband om grotere en complexere bouwwerken te kunnen maken.

Nieuwe zomer bouwmodellen

Het zomerkamp programma is speciaal afgestemd op zowel kinderen die nog niet eerder met ons lesprogramma of workshops in aanraking zijn geweest als onze doorgewinterde Bricks Challenge bezoekers van het afgelopen jaar. We bouwen nieuwe zomer modellen dus ook al heb je een heel jaar ons Bricks Challenge programma gevolgd dan komen er genoeg nieuwe modellen aan bod om nog meer uitvindingen te doen.

Getrainde instructeurs

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee van onze instructeurs. We hebben plaats voor maximaal 16 kinderen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen. De creativiteit van de kinderen was ook vorig jaar weer erg indrukwekkend.

Schrijf je snel in!

LEGO® zomerkamp 2019 locatie Noord

Schrijf je in voor het Lego Zomerkamp, Ringdijk 76 in Rotterdam Het zomerprogramma Voor: Kinderen van 7 (of 6 die afgelopen schooljaar in groep 3 zaten) tot en met 11 jaarData: 22 juli t/m  25 juli (losse dagen) of 26 aug t/m 29 aug Tijden: van 9.00 uur tot 16.00 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepenLocatie Noord: Kinderboerderij Wilgenhof, Ringdijk 76, RotterdamKosten: €240,- per kind per kamp …

Lees meer

LEGO® zomerkamp 2019 locatie Centrum

Schrijf je in voor het Lego Zomerkamp, Henegouwerplein Rotterdam Het zomerprogramma  Voor: Kinderen van 7 (of 6 die afgelopen schooljaar in groep 3 zaten) tot en met 11 jaar Data:  22 juli t/m  25 juli (Vol, alleen nog losse dagen mogelijk) 26 aug t/m 29 aug Tijden: van 9.00 uur tot 16.00 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepen Locatie Centrum: Henegouwerplein Kosten: €240,- per kind …

Lees meer