fbpx

Basisschool Park 16 Hoven

Vanaf januari bieden we weer cursussen aan op basisschool Park 16 hoven.

De e² staat voor educatie en entertainment. De wetenschap en technieklessen voor kinderen vanaf 4 jaar zorgen, naast betere motorische vaardigheden, ook voor kennis en inzicht over tal van wetenschappelijke en natuurkundige onderwerpen en stimuleren het oplossend en creatief denkvermogen.

De allerjongsten gaan tijdens de Big Builders aan de slag met Kid K’nex en bouwen onder andere dieren, voertuigen en wiskundige figuren om zo meer te leren over de wereld om hen heen.

Voor de leerlingen van groep drie t/m vijf is er de Bricks Challenge thema werktuigkunde. Er worden technische LEGO® modellen gebouwd en al spelend en ontdekkend leren de kinderen over wetenschap en techniek. 

Met de bovenbouw leerlingen gaan we aan de slag met robotica. Tijdens de eerste serie, de Robo Bricks, leren de kinderen de basis van het programmeren met Lego WeDo®.  Na de meivakantie kunnen de leerlingen van groep 7 en 8 ook nog een Robotic cursus volgen waarin we aan het werk gaan met Lego Mindstorms®. Tijdens deze robotica clubs wordt er in kleine teams gewerkt. 

Klik op de logo’s voor meer informatie over het programma.

groep 1/2
donderdag
16 jan-2 apr

Inschrijfpagina
groep 3-5
donderdag
16 jan-2 apr

Inschrijfpagina
groep 6-8
maandag
20 jan- 6 apr

Inschrijfpagina
groep 7-8
maandag
19 mei- 6 jul

Inschrijfpagina