fbpx

Cursussen De Kleine Prins

Educatie & entertainment

De  staat voor educatie en entertainment. Onze wetenschap en technieklessen voor kinderen vanaf 4 jaar zorgen, naast betere motorische vaardigheden, ook voor kennis en inzicht over tal van wetenschappelijke en natuurkundige onderwerpen en stimuleren het oplossend en creatief denkvermogen.

Cursussen op De Kleine Prins

Vanaf januari kunnen de leerlingen van basisschool De Kleine Prins deelnemen aan een cursus op vrijdagmiddag na school. Direct na school zijn de kinderen welkom bij onze instructeurs, er is dan even tijd om wat te lunchen (zelf meenemen) en dan starten we met de les.

De allerjongsten gaan tijdens de Big Builders aan de slag met Kid K’nex en bouwen onder andere dieren, voertuigen en wiskundige figuren om zo meer te leren over de wereld om hen heen.

Voor de leerlingen van groep drie t/m acht is er de Bricks Challenge. Tijdens de lessen gaan de leerlingen aan de slag met technisch gemotoriseerde LEGO®. Deze serie staat in het teken van het thema pretpark. ‘Wat is centrifugale en centripetale kracht?’, ‘Wat is potentiële energie?’, ‘Hoe maak je een kracht vergrotende transmissie? ’. Dit en nog veel meer komt aan bod in deze serie lessen.

Voor jonge leerlingen uit groep 3 kan de Bricks Challenge cursus behoorlijk pittig zijn. Ervaring met (technisch) Lego bouwen is wenselijk. 

groep 1/2
Vrijdag
17 jan-3 apr 11 lessen

Inschrijfpagina
groep 3-8
vrijdag
17 jan-3 apr 11 lessen

Inschrijfpagina

Gezinskorting / proefles

Bij inschrijving van meerdere kinderen uit één gezin kunt u gebruik maken van de gezinskorting, u ontvangt dan 10% korting op het totaal bedrag.

De eerste les is een proefles. Mocht u na deze les besluiten niet door te gaan dan kunt u dit bij ons melden en ontvangt u het resterende cursusbedrag retour.